Martijn Horst neemt afscheid als projectleider

Na vier jaar projectleiderschap bij Stichting Groene en Blauwe Diensten Overijssel, draagt Martijn Horst deze functie over aan Rob Klein Bleumink.

 

Martijn vertelt: “Met veel plezier heb ik de afgelopen vier jaar het projectleiderschap van de SGBDO ingevuld. Maar vanaf 1 juli is het voor mij tijd om het projectleiderschap over te dragen aan Rob Klein Bleumink. Ik ga mij nu volledig richten op de erfgoedkant bij Landschap Overijssel. Dat doe ik al vanaf 2017 en daar wil ik de komende jaren meer tijd aan besteden. Uiteindelijk liggen beide onderwerpen overigens niet ver uit elkaar, dus ik blijf mij inzetten voor het landschap.

Hartelijk dank aan iedereen voor de mooie tijd en samenwerking en ongetwijfeld tot ziens!”

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief